

YENİ PROJEMİZ YEŞİL MUTFAK ATIKSIZ LEZZETLER
"Yeşil Mutfak: Atıksız Lezzetler"
15-19 yaş grubu Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında eğitim gören meslek lisesi öğrencilerini kapsamaktadır. Projemiz çevreci, üreten, yaşamda insan ve doğa ilişkisini öne çıkaran bir projedir. Aynı zamanda sürdürülebilir mutfak uygulamalarını teşvik ederek öğrencilerimize yeşil mutfak kültürünü aşılamayı hedeflemektir. Atık yönetimi, geri dönüşüm, yerel ve mevsimlik ürünlerin kullanımı gibi konularda farkındalık yaratmayı, uygulamalı çalışmalarla öğrencilerimizin bu alanda bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktayız.
Our Project Name: "Green Kitchen: Waste-free Delicacies"
Our Target Audience: It includes vocational high school students studying in the field of Food and Beverage Services between the ages of 15-19.
Our Project ''Green Kitchen: Waste-free Delicacies'' is an environmentalist, productive project that emphasizes the relationship between humans and nature in life. At the same time, it aims to instill a green kitchen culture in our students by encouraging sustainable kitchen practices. We aim to raise awareness on issues such as waste management, recycling, use of local and seasonal products, and to develop our students' knowledge and skills in this field through practical