İSTANBUL 20.ULUSLARARASI MUTFAK GÜNLERİNE DAMGA VURDUK
İstanbul 20. Uluslararası Mutfak Günleri bireysel kategorilerdeki yemek yarışmalarında öğrencilerimiz Doğa Aslan, Hamza Boran Tahsin ve Abdükbaki Bilir ALTIN madalya; Vuslat Kaya ve Emre Selvi GÜMÜŞ madalya; Ayşenur Aydın ve Hasan Şentürk BRONZ madalya; ekipler kategorisinde hünerlerini sergileyen Fatih Pehlivan, İbrahim Efe Gür, Ediz Ertam, Görkem Ateş ALTIN madalya; Fatih Toprak, Semanur Karaduman, Hatice Özdağ, Azranur Yıldırım GÜMÜŞ madalya; Ayşen Yavuz, Enes Şahin, Seray Yaman, M. Ali Aydın GÜMÜŞ madalya; Esin Durmaz, Enes Bertan Vatansever, Ceylin Turhan, Hilal Öztürk BRONZ madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Harikasınız gençler. Öğrencilerimize tüm süreç boyunca destek veren öğretmenlerimiz Aysun Ceylan, Serap Ağırman, Gülcan Sandalcı Çolak ve Bahadır Bilgiç' e teşekkür ediyoruz.